dimarts, 19 de març del 2013

Convocatòria oberta per a dissenyadors i il·lustradors 2013

Convocatòria oberta per a dissenyadors i il·lustradors (CONCURS ARC A LA RÀDIO - “PECATS CAPITALS 7+1”)

Data d'inici: 01/04/2012
Data de finalització: 31/05/2012

Hola a tothom!
Després de la bona acollida que va tenir el concurs per dissenyar les portades dels reculls “Secrets” i “Sentiments”, des de l’Associació de Relataires en Català continuem amb la tasca d'engrandir la Col·lecció ARC amb una tercera edició del “Concurs ARC A LA RÀDIO 2012-2013 – PECATS CAPITALS 7+1”.
El concurs ja està entrant en la seva última fase. Ara toca el torn de dissenyar la portada; però, a més, en aquesta ocasió volem que el llibre resultant disposi de més treballs gràfics, donada la participació i la qualitat dels treballs rebuts en anteriors convocatòries.
Per això demanem la vostra col·laboració: aquells i aquelles que així ho desitgeu, podeu enviar un correu a l’ARC (associacio.relataires@gmail.com) amb el títol “Portada 7+1” i annexar una imatge, il·lustració, dibuix, pintura, fotografia... pensada per a la portada d’aquesta publicació.
També podeu enviar un treball que tingui una especial afinitat amb alguna de les temàtiques mensuals del concurs amb el títol “Il·lustracions 7+1”. Tingueu en compte que aquestes il·lustracions interiors seran editades en blanc i negre.
Cada autora/autor podrà enviar un treball per a la portada i un treball per a cadascun dels subtmes del concurs de relats, que hauran de reunir els següents requisits:
- Format vertical.
- Mida mínima: 15 cm altura x 10 cm amplada.
- Resolució mínima: 300 ppp (equivalència: 4500p x 3000p).
- NO han d’incloure cap text a la imatge.

Els subtemes de les il·lustracions interiors són:

Luxúria
Gola
Avarícia
Peresa
Ira
Enveja
Supèrbia
Escriptura

Des de l’ARC els anirem recollint i penjant en aquest blog, on els podreu visualitzar.
Posteriorment, farem una votació per triar la il·lustració que encapçalarà el recull de microrelats i aquelles altres que apareixeran a l’interior.
L’autora/autor del treball escollit per la portada de “PECATS CAPITALS 7+1”, rebrà com a mostra d’agraïment per part de l’ARC, un exemplar del llibre el dia del lliurament de premis del concurs.

(per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic de l’Associació)

Gràcies,
ARC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada